Pressmeddelanden

Raytelligence - noteras i Tyskland

Raytelligence AB's aktier kommer inom kort att kunna handlas i Tyskland på Boerse Stuttgart. Boerse Stuttgart GmbH är moderbolag till Nordic Growth Market, den marknadsplats som står bakom noteringsinitiativet.

Noteringen på Boerse Stuttgart innebär en möjlighet att, i samarbete med Nordic Growth Market, öka bolagets synlighet på den europeiska kapitalmarknaden.

För att underlätta en kvalitativ prisbild i handeln på Boerse Stuttgart kommer aktieägaren Swedish Adrenaline AB att ställa upp med ett aktielån till EUWAX AG, som kommer att agera likviditetgarant i Raytelligence AB's aktier. EUWAX AG är ett dotterbolag till Boerse Stuttgart GmbH.

Augment Partners AB har gett undantag från Swedish Adrenaline AB's lock-up åtagande specifikt för detta ändamål.

Eventet kan följas digitalt på länken https://www.ngm.se/en/ngm-reach

"Det är mycket glädjande att bolagets aktieägarkrets nu kan breddas och vi ser det som en bra språngbräda ut i Europa och världen för vårt bolag och våra produkter" säger VD Klas Arvidson.

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

klas@raytelligence.com

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Filer för nedladdning

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.